Voor een ongedwongen, gezellige en actieve invulling van de dag!
 

OVER ONS

Lizelotte

Lizelotte

Functie Begeleider

Lizelotte heeft ervaring met het begeleiden van dagbestedingsactiviteiten in het bedrijf van haar ouders, tevens samenwerkingspartner. Zij heeft tot doel een stabiele factor te zijn voor de deelnemers en hen een gezellige en afwisselende tijd te brengen.

De activiteiten met betrekking tot bouw en techniek worden door Lizelotte begeleid.

Lizelotte heeft een diploma MHBO Marketing en Communicatie niv. 4 behaald en heeft daarna een HBO programma bouwkunde met succes afgerond. Daarnaast is zij in bezit van een BHV certificaat. Momenteel rond zij haar HBO opleiding Sociaal werk in de Zorg af.

Arthur

Arthur

Functie Begeleider

Arthur is de partner van Lizelotte en begeleidt diverse activiteiten in de werkplaats. Naast de activiteiten in de werkplaats, begeleidt Arthur ook de andere activiteiten, zoals een bezoek aan de bioscoop, bowlen, varen, zwemmen, medisch fitness en wandelen.

Arthur is jaren actief geweest als taxichauffeur en beveiliger en is daardoor zeer amicaal. Hij zorgt voor een gezonde dosis humor en is een entertainer in hart en nieren.

Daarnaast heeft hij ervaring bij de crisisopvang van het Leger des Heils en de verslavingszorg bij de Brijder stichting.

Momenteel volgt Arthur de HBO opleiding Sociaal werk in de Zorg. Ook Arthur is in het bezit van een BHV certificaat.


 
E-mailen
Bellen