Voor een ongedwongen, gezellige en actieve invulling van de dag!
 

WAT ZIJN ONZE ACTIVITEITEN?

In onze werkplaats werk je aan je eigen project. Je kunt van alles maken van hout. Denk aan tuinmeubels, plantenbakken, dierenmeubels of het opknappen van oude, versleten meubels. Je kunt kiezen uit een reeks bouwtekeningen die door ons worden aangeboden. Kun je zelfstandig werken en wil jij je eigen project meebrengen? Dan is dat ook mogelijk!

Wat je bij ons maakt, mag je zelf houden. Wij werken zonder tijds- of prestatiedruk, wat betekent dat jij in je eigen tempo en naar eigen inzicht aan je project werkt. Uiteraard is er gekwalificeerde begeleiding aanwezig. 

Er is een geselecteerde hoeveelheid materiaal beschikbaar. Mocht je een ander soort materiaal wensen, dan wordt dit in overleg aangeschaft of komt dit voor eigen rekening.

Naast onze activiteiten in de werkplaats bieden wij in samenwerking met een aantal fysiopraktijken begeleidt fitness aan. 


Wat is jouw doel?
Je kunt bij ons aan verschillende doelen werken. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je meer structuur in je week wilt. Door deel te nemen aan onze dagbesteding bouw je meer ritme en regelmaat op.

Daarnaast kun je je belastbaarheid testen en wellicht oprekken. Dit kan bijvoorbeeld wanneer je aan het herstellen bent van een burn-out. Of als je snel overprikkeld bent en op zoek bent naar een manier om toch in een ‘’werksetting’’ te kunnen functioneren.

Heb je last van angstklachten of heb je moeite met het aangaan van sociale contacten? Dan kun je ook bij ons terecht. In een veilige omgeving waar je jezelf kunt zijn, kun jij in je eigen tempo andere mensen leren kennen. Tijdens de pauzes ontstaan er leuke gesprekken. Ook doen we na de lunch graag een spelletje zoals een quiz.  We houden rekening met elkaar en zijn begripvol. Wil jij je even terug terugtrekken? Worden de prikkels je even te veel? Maak je geen zorgen, dat is ook geen probleem. 

Soms werkt het beter om in de praktijk te leren dan vanuit een boek. Wij zijn geen vervanging voor een school of opleiding, maar je kunt bij ons wel wat ervaring op doen m.b.t. houtbewerking/timmeren.

 Voorbeelden van enkele projecten:
 

 
E-mailen
Bellen